20. 11. 2017

Spodbudna darilca pohodnikom

Vsi pohodniki, ki ste na spletni strani izogniseraku.si objavili svoje prehojene poti, šteli korake k zdravju in svoje zgodbe delili z ostalimi, ste v petek, 17. novembra sodelovali v žrebanju za spodbudna darilca. Deset pohodnikov prejme majčko Zakorakaj k zdravju: Aleš Mandelj, Jožica Mestnik , Željko Čakarević, Saša Naglič, Milan Frangež, Damjan Damjanovič, Tanja Anželc , Kristina Lidija Sirk, Anton Kresal in Sašo Lucu.  Naj vam bo darilce v spodbudo  pri nadaljnjih zdravih korakih. Čestitamo!

Vsem ostalim, ki ste prav tako objavljali svoje prehojene izlete, pa v zahvalo za sodelovanje in spodbudo podarjamo značke Zakorakaj k zdravju.

Vsem skupaj se zahvaljujemo za prijazno sodelovanje v akciji Zakorakaj k zdravju – da ste hodili, fotografirali in si vzeli trenutek časa tudi za objavo na spletni strani ter s tem pomagali ozaveščati o zdravem življenjskem slogu!

Akcija se nadaljuje tudi v zimskem času. Hodite, zbirajte vtise, fotografirajte snežno pokrajino, delite zimske pohode in s tem spodbujajte tudi ostale. Naša dežela je čudovita tudi pozimi.  Pa srečno pot!

Novice
About Petra