Korak v pravo smer: ZA ZDRAVJE IN SPODBUDO

Odpravite se na izlete in se pogumno sprehodite do končnega cilja. Obiskujte parke, rekreativne površine, sprehajalne poti, peš cone, zavzemite griče, gore, osvojite gorske vrhove in vmes štejte korake! Delite z nami svoje dosežke. Med sodelujočimi bomo izžrebali tiste, ki bodo za sodelovanje prejeli darilce.* A največja nagrada bo vseeno nekaj pomembnejšega: z aktivnim življenjskim slogom boste občutno zmanjšali tveganje, da bi zboleli za najpogostejšimi raki, za katerimi zbolevajo moški.

* Število darilc je omejeno. Darilca bomo podelili tako, da bomo žrebali med tistimi (moškimi in ženskami), ki bodo na spletno stran naložili fotografije, na katerih se mora videti končna točka poti in oseba, ki jo je prehodila (klasična fotografija ali selfie)  in izpolnili vse zahtevane podatke. Vsi nagrajenci bodo darilca prejeli po pošti na naslov, ki so ga navedli v spletnem obrazcu (za napačno navedene podatke ne odgovarjamo). Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.izogniseraku.si.

Število prehojenih korakov

Vnesite dolžino prehojene poti v km, čas, ki ste ga porabili za hojo v minutah ali število prehojenih korakov, izhodiščno in končno točko vaše poti ter dodajte vašo fotografijo s končnega cilja. Z vsakim vnosom boste bliže darilcu, predvsem pa bolj zdravemu, aktivnemu življenjskemu slogu.

Če boste pri nalaganju vaše poti na spletno stran naleteli na težavo, nam lahko pišete na info@izogniseraku.si in z veseljem vam bomo pomagali.